Retraite Kloosterburen 12 september 2020

 

Zomer retraite van een dag

12 September 2020

“Mindfulness in beweging”
 Stilstaan bij bewegen met
Hatha Yoga en mindful movement

Ga je mee naar het Klooster in Kloosterburen? In een zomerretraite van een dag, nemen we de tijd om stil te staan bij ‘beweging’.

Bij bewegen denken we al snel aan het lichaam maar ook ons brein is voortdurend in beweging. Belangrijk daarbij is ook, hoe beïnvloeden onze geest en ons lichaam elkaar? Op deze dag staan we daarbij stil.
Het ervaren van de bewegingen in het brein en lichaam zijn het vertrekpunt. We verkennen tijdens de retraite onze ‘lichaamsstemmingen’. Door je daarvan bewust te zijn, kan er ruimte en flexibiliteit ontstaan, die positief kan inwerken op ons dagelijks leven.

Op deze dag staat het cultiveren van een vriendelijke en milde houding  tot onze geest en lichaam centraal. We wisselen yoga/mindful movement en mindfulness oefeningen af met aandachtig lopen door de tuin en een stilte wandeling naar het wad.

We zijn op een fijne plek in het Klooster met veel ruimte en natuur en het wad ligt aan onze voeten. We hebben de tuin tot onze beschikking en een ruime zaal in het zusterhuis van het Klooster.

Je bepaalt welke oefening/wat je wel en niet mee wilt doen. De retraite kun je op je eigen manier kleur geven. Vanzelfsprekend nemen we daarbij wij de in deze tijd gevraagde en gepaste afstand in acht.

Praktisch:

Datum: zaterdag 12 september 2020
Tijd: 10.00 – 16.30
Kosten: €85,- inclusief koffie/thee en gezonde lunch. 
Locatie : Herberg Het Klooster
Damsterweg 8
9977 RH Kloosterburen   

 

Over mijzelf;

Ik verzorg vanaf 2015 hatha yoga en mindful movement in de Puddingfabriek in Groningen en verzorg uiteenlopende workshops en retraites. Van huis uit ben ik klassiek violiste, nog steeds gebruik ik die ervaring over hoe je lichaam en geest beweegt en je zintuigen je kunnen ondersteunen/helpen in mijn yogalessen.

  

 

 images/herberg_het_klooster_kloosterburen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« Terug