Cursus Yoga en Mindfulness

 

images/annetje_en_rhodes_.jpg

Cursus yoga en mindfulness 3 zondagochtenden najaar 2016

Aandacht, concentratie, focus, mindfulness en yoga; we worden er dagelijks in de media mee geconfronteerd. Het lijkt wel een pleister op iedere wond.     
Maar wat is nu werkelijk aandacht en hoe kun je je deze kunst eigen maken?
Hoe zorg je dat het geen consumerend kunstje wordt van buitenaf, maar op een authentieke manier van binnenuit werkt?

Als je wilt kennismaken met yoga en meditatie of jouw beoefening weer wilt oppakken, dan nodigen we je van harte uit deel te nemen aan de cursus yoga en mindfulness. Laat je verrassen door wat yoga en mindfulness voor je kan betekenen en ervaar de rust en stilte in de mooie yogaruimte van De Puddingfabriek.

Rhodes Selhorst verzorgt ruim tien jaar yoga- en meditatielessen vanuit haar bloeiende praktijk Yoga Atelier in Groningen (www.yoga-groningen.nl).

Annetje Brunner is ervaren mindfulness trainer en drijvende kracht achter het mindfulness collectief De Werkschuur (www.dewerkschuur.nl).

In de lessen van Annetje en Rhodes is de grondtoon het creëren van ruimte en aandacht voor datgene wat er op dat moment gaande is. Belangrijke waarden voor Rhodes en Annetje zijn een open, niet dogmatische houding ten opzichte van yoga en meditatie. Zodat de beoefening voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is. Ongeacht lichamelijke conditie of klachten. Ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging.

De thema's in de workshops zijn  ‘beginnersmind’, ‘yoga & mindfulness in het dagelijks leven’ en ‘mildheid & ontspanning’.

Data: zondag 25 september, zondag 23 oktober, zondag 27 november
Tijd: 10:00 – 12:30 uur
Kosten:  € 70,-  voor de hele cursus of € 25,- per losse workshop (inclusief koffie/thee en iets lekkers na afloop)

Aanmelden: Rhodes Selhorst rhodes@yoga-groningen.nl 06-27574730  of Annetje Brunner info@dewerkschuur.nl  06-45085157

 

                                         

 

 


« Terug